Igangværende projekter

Vi er altid i gang - for tiden med disse projekter

Vi er altid på udkig efter den rigtige samarbejdspartner til et nyt, spændende og vigtigt projekt, der kan skabe mere viden om dansk kunst- og kulturliv.

Kontakt os, hvis du, din virksomhed eller organisation vil være vores næste partner på et af disse projekter eller har en god idé til et nyt projekt.

Bogkapitel: "Like a Winter Without Christmas - the role of internal interaction rituals and the alignment of social order following the disruption of the Roskilde Festival"

Da Roskilde Festivals 50 års jubilæum blev aflyst i 2020, undersøgte vi for Syddansk Universitet i Esbjerg, hvad aflysningen af Danmarks største kulturevent ville betyde for de 130.000 mennesker, der skulle have deltaget – hvad ville deltagerne nu gøre med dette pludselige tomrum?  

Nogle af fundene fra undersøgelsen har vi udfoldet og udforsket yderligere i et kapitel i en musiksociologisk antologi om kultur og musik i en pandemitid. Kapitlet “Like a winter without Christmas: Interaction Rituals and the disruption of the Roskilde Festival” er skrevet i samarbejde med kultursociolog og Associate Professor Annette Michelsen la Cour. 

Kapitlet udforsker festivaldeltagernes ritualer og traditioner, og hvordan disse reproduceres i nye DIY festivalformater og -konstellationer som reaktion på savnet af Roskilde Festival i en pandemitid.  

Bogen `Remaking Culture and Music Spaces. Affects, Infrastructure, Futures´ udkommer på Routledge Advances in Sociology senere på året og kan forudbestilles via dette link: shorturl.at/uLP69  

En udforskning af omfanget og karakteren af ulønnet arbejde blandt Dansk Forfatterforenings medlemmer

Senere i 2022 igangsætter vi et projekt med Dansk Forfatterforening, hvori vi skal udforske omfanget og karakteren af ulønnet arbejde blandt deres medlemmer. Projektet har til formål at identificere mønstre samt beskrive logikker, fortællinger og holdninger, der har inflydelse på, hvem der får løn for hvilket arbejde – og hvem, der ikke gør. 

Kommende projekter

Tidligere projekter

For at se vores tidligere projekter, gå til Cases og Portfolio